HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

65 Yaş üstü ve kronik rahatsız olan vatandaşların ihtiyacı karşılanıyor

Bozyazı Kaymakamlığı tarafından yürütülen kronik hastalığı olan ve bakacak yakını olmayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
27.03.2020 00:00
65 Yaş üstü ve kronik rahatsız olan vatandaşların ihtiyacı karşılanıyor
65 Yaş üstü ve kronik rahatsız olan vatandaşların ihtiyacı karşılanıyor
Bozyazı Kaymakamlığı tarafından yürütülen kronik hastalığı olan ve bakacak yakını olmayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını Kızılay karşılamaya devam ediyor

Bozyazı kaymakamlığından yapılan açıklamada,"İlçemizde Vefa Sosyal Destek Grubu"faaliyete geçti.

Kaymakamlık, "İçişleri Bakanlığının Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yönelik sokağa çıkma yasağının uygulamaya konulmasının ardından ülke genelinde olduğu gibi Bozyazı Kaymakamlığı bünyesinde de 'Vefa Sosyal Destek Grubu' oluşturulmuştur.

İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşlar, 112, 155, 156 ihbar hatları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebilecek, çağrıların cevaplandırılması ve taleplerin yerine getirilmesi noktasında yeterli personel hizmet verecektir.

Kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 0324 851 23 19 numaralı telefonla 24 saat hizmet verecektir."diye duyurmuştu.


Türk Kızılayı Bozyazı temsilcisi Celal Gülcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bozyazı Kaymakamlığımız öncülüğünde İlçemizdeki 65 yaş üstü kronik hastalığı olan ve yakını olmayan büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Allahın izni ile güzel günler yakındır" diyerek, her muhtaç vatandaşımıza yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.












 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr