HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

09.01.2019


BTP Lideri Haydar Baş'a Uzun namlulu silahla oprasyon girişimi
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın içinde olduğu araçta üst düzey bir FETÖ şüphelisi var denerek uzun namlulu silahlarla bir operasyon yapılmaya çalışıldığı ancak Haydar Baş ve beraberindekilerin tepkisi üzerine geri adim atıldığı açıklandı.
BTP GENEL BAŞKANI HAYDAR BAŞ'A UZUN NAMLULU SİLAHLARLA OPERASYON GİRİŞİMİ! Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın içinde olduğu araçta üst düzey bir FETÖ şüphelisi var denerek uzun namlulu silahlarla bir operasyon yapılmaya çalışıldığı ancak Haydar Baş ve beraberindekilerin tepkisi üzerine geri adim atıldığı açıklandı. 7 Ocak Pazartesi günü Balıkesir S...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr