HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

02.04.2020


İlçemizde 1896 kişiye 1.000’er lira yardım yapılacak
Korona virüs illeti sebebiyle oluşan ekonomik problemlerin ardından ilçemizde ihtiyaç sahibi 1896 kişiye 1.000’er lira yardım yapılmaya başladı.
Korona virüs illeti sebebiyle oluşan ekonomik problemlerin ardından ilçemizde ihtiyaç sahibi 1896 kişiye 1.000’er lira yardım yapılmaya başladı. Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi destek programı kapsamında 1896 kişiye 1.000 TL ödeme yapılacak. Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Taş yaptığı açıklamda,“2022 sayılı 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Ba...


Maske üretimine başlandı
Bozyazı Kaymakamlığı öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi gönüllüleri maske üretimine başlandı.
Bozyazı Kaymakamlığı öncülüğünde maske üretimine başlandı. İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerleriyle birlikte seri maske üretimine başlandı. İlk aşamada günlük 250 maske üretilecek ve özellikle pazar yerinde esnafa ücretsiz dağıtılacağı bildirildi. [51] Bozyazı Halk Eğitimi Merkezi gönüllü öğrencileri tarafından başlatılan maske üretimi her gün 250 adet üretileceği ve ücretsiz dağıtılacağı ...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr