HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

02.12.2020


Bir öğretmenin serzenişi
İnternet yok.Öğrencilerimize ders veremiyoruz.
Öğrencilerine ders yaptıramayan öğretmen serzenişte bulundu. Pandemiden dolayı yakından eğitime ara verilip uzaktan eğitim yapmak zorunda kalan öğretmenler öğrencilerinin eğitimlerinin aksamaması için mücadele vermektedirler. Bozyazı Merkez Mahallesinde internetin olmamasından dolayı öğrencilerine eğitim veremediklerini belirten öğretmenler dert yanmaktadırlar. İnternet yok.Öğrencilerimiz...


İktidarın vatandaşımıza 15 gün bakacak parası yok
“İktidarın vatandaşımıza 15 gün bakacak parası yok “diyerek, “Türkiye olarak çözümü olmayan ve her geçen yıl daha da kan kaybeden bir iktidar ve yine çözümü olmayan kısır döngüsüyle iktidara cansuyu veren bir muhalefet arasında sıkışmış durumdayız.”dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi Partisi Sözcüsü Emre Polat yaptığı basın toplantısında Türkiye gündemini değerlendirdi. Polat Ekonomi ve pandemi ağırlıklı yaptığı değerlendirmede, “İktidarın vatandaşımıza 15 gün bakacak parası yok “diyerek, “Türkiye olarak çözümü olmayan ve her geçen yıl daha da kan kaybeden bir iktidar ve yine çözümü olmayan kısır döngüsüyle iktidara cansuyu veren bi...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr