HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Bozyazı Belediyesinin acı günü

Belediye çalışanı Mehmet Bilir hakka yürüdü
23.06.2020 00:00
Bozyazı Belediyesinin acı günü
Bozyazı Belediyesinin acı günü
Belediye çalışanı Mehmet Bilir hakka yürüdü.

Belediye tarafından yapılan açıklamada,"Geçirmiş olduğu vahim trafik kazası sonucunda ağır yaralanan ve üç aydır hastanenin yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı olarak yaşayan Belediye personelimiz Mehmet Bilir tedavi gördüğü Anamur Devlet Hastanesi'nde bugün vefat etmiştir.
Mehmet Bilir'in cenazesi Anamur Devlet Hastanesinden alınarak Gürlevik Mahallesindeki evine getirildi. Daha sonra Gürlevik Mahallesindeki evinden alınarak Gürlevik Mahalle Mezarlığına defnedildi.
Düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA, Belediye Başkan Yardımcısı Ali DENİZ, Bozyazı Belediyesi Birim Müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.Merhuma Cenab-ı Allahtan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz."dedi.

Başkan Mustafa Çetinkaya da yayınladığı mesajla başsağlığı diledi.
Çetinkaya,"Personelimiz Mehmet Bilir vefat etmiştir. Başımız sağ olsun.Allah mekânını cennet eylesin."dedi.

Bozyazı Belediyesinin acı günü


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr