HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Bozyazı'lı genç kız kayboldu

Ünzile&Zeki Karatağ çiftinin kızları Tuğçe Karatağ(19) dün kayboldu.
21.02.2020 00:00
Bozyazı'lı genç kız kayboldu
Bozyazı'lı genç kız kayboldu
Ünzile&Zeki Karatağ çiftinin kızları Tuğçe Karatağ (19) dün kayboldu.
Aile dedektif gibi iz sürdü..
Baba Zeki Karatağ'ın Anamurhaber.com sitesine yaptığı açıklamaya göre, kaybolduğunu zannedip, kızını sorup soruşturmaya başladı.Araştırmaları sonucunda,dün saat 12.15'te Anamur şehirlerarası otobüs terminalinden Adana otobüsüne binerek hareket ettiğini öğrenerek daha çok yıkıldılar.
Öğrendikleri bu bilgi üzerine polise haber veren baba;Polis'in,"kızınız reşit kendisine ulaştık ancak sizinle görüşmek istemiyor.Bizde kanunen başka bir şey yapamayız" dediklerini ifade etti.
Kızının küçük yaştan beri birçok ilaca karşı alerjisi olduğunu ve gözlem altında olması gerektiğini söyleyen baba kızını görenlerin, yerini bilenlerin kendisine haber vermesini rica etti.

Bozyazı'lı genç kız kayboldu
Acılı baba,Kızım beni seviyorsan eve dön
Kızının 1,5 yıldır nişanlı olduğunu kaydeden baba ne aile içerisinde, ne de nişanlısı ile her hangi bir sorun yaşamadığını ancak kızının biri veya birileri tarafından kandırılmış olabileceğini belirterek, Kızına "Eve Dön kızım, Bizi ara, sen bizim için çok değerlisin, ne sorunun varsa çözeriz." dedi.

Baba Zeki Karatağ, görenlerin duyanların haber vermeleri için telefon numaralarını paylaştı.
0531 554 65 27 – 531 886 11 23 – 0553 831 34 89

 
Yorumlar
Emrah kan
Ailsine sabır versin
Elif kan
Tuğçe ne olur evine dön arkadaşım
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr