HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Elazığ’a Bozyazı ve Anamur’dan 1 tır yardım

Anamur ve Bozyazı'dan ortaklaşa yapılan kampanyada 1 tır yardım malzemesi yola çıktı.
28.01.2020 00:00
Elazığ’a Bozyazı ve Anamur’dan 1 tır yardım
Elazığ’a Bozyazı ve Anamur’dan 1 tır yardım
Anamur Belediyesi öncülüğünde başlatılan, Elâzığ'a yardım kampanyasına Bozyazılı ve Anamurlular kayıtsız kalmadı.

Elazığ’a Bozyazı ve Anamur’dan 1 tır yardım

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya yaptığı açıklamada, "24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem dolayısıyla ilçemizde belediyemiz öncülüğünde yardım kampanyası düzenlenmiştir. Katkılarından dolayı Esnaf Odamıza, Komisyoncular Derneğimize ve tüm Bozyazılı hemşerilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Deprem felaketinden zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."dedi.

Elazığ’a Bozyazı ve Anamur’dan 1 tır yardım

Yardım hakkında açıklama yapan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılıç şunları söyledi,
"Elazığlı Vatandaşlarımızın acısını kendi acısıymış gibi hisseden Anamurlu Hemşerilerimiz Belediyemizin koordinatörlüğünde başlatılan yardım kampanyasına 24 saat gibi kısa bir sürede destek vermiş ve tüm Türkiye'de olduğu gibi 1 tır dolusu eşya ve Anamur Muzu toparlanmasında büyük duyarlılık örneği sergilemiştir.


Elazığ’a Bozyazı ve Anamur’dan 1 tır yardım

Anamurlu Hemşerilerimiz adına Yörük Diyarı Anamur'umuzdan Gakkoşlar Diyarı Elazığ'a bir tır Anamur Muzu ve ihtiyaç malzemelerinin yansıra, dualarımızı, selamlarımızı ve sevgimizi de yolluyoruz.

Elazığ’a Bozyazı ve Anamur’dan 1 tır yardım

Yardım malzemelerinin toparlanmasında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza, Anamurlu Üreticilerimize, Esnaflarımıza, Komisyoncular Derneği Başkanlığımıza ve Komisyoncularımıza, Diş Hekimleri Odası Anamur Temsilciliğine, Anamur Eczacılar Odası Başkanlığına ve Hayırsever Anamurlu hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbimden bu aziz millete böylesine acıları bir daha yaşatmasın." Dedi.

 
Yorumlar
ADEM ÜNAL
BİR BOZYAZILI OLARAK YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YARDIM VE DESTEK KAMPANYANIZDAN DOLAYI GURURLANDIM. EMEĞİ GEÇEN TÜM HEMŞERİLERİME SONSUZ TEŞEKKÜRLER. BİZ HEP BİRLİKTE BİR MİLLETİZ, HEP BİRLİKTE BİR DEVLETİZ. #ELAZIĞ YANINIZDAYIZ
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr