HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Halkımız korna ve yüksek müzik sesinden çok şikâyetçi!

Bozyazı halkı araçların korna, teyp ve eksoz sesinden bıktığını bildirdi.
21.09.2023 13:58
Halkımız korna ve yüksek müzik sesinden çok şikâyetçi!
Halkımız korna ve yüksek müzik sesinden çok şikâyetçi!
İlçemizde trafik kurallarını hiçe sayarak ana cadde ve ara sokaklarda eksoz bağırtmaları, yüksek sesle müzik dinlemeleri ve araçlarına havalı korna takarak gereksiz yere korna çalmaları vatandaşları canından bezdirdi.

Bozyazı sakinleri otomobil ve motosikletleri ulaşım aracı olmaktan çıkarıp cadde ve sokaklarda gereksiz yere gürültü yapanlardan konusunda yetkilerinden çözüm istedi.

Haber merkezimizi arayan vatandaşlar dert yandı!

Vatandaş,"Gece veya gündüz fark etmiyor motosikletlerin egzozunu açarak veya yüksek sesle müzik dinleyerek, araçlarına havalı korna takarak çevreyi rahatsız ediyorlar."diyerek "

Bu durum Tekeli, Tekmen ve Bozyazı'da aynı ve bu olaylar her gün anlaşmalı çalışan gibi devam ediyor. Bakıyorsunuz kişi otomobiline veya pikabına havalı korna taktırıyor. Yol giderken rastgele çalmaya başlıyor. Gece de böyle gündüzde. Hastası olan var. Gece çalışanı var. Küçük çocuğu olanla var. Ama kimin umurunda aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Lütfen yetkililerin bu durma bir çözüm bulmalarını arzu ediyoruz" dediler.

Haber – Ercan Baş

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr