HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Kaymakam ve Başkan incelemerde bulundu

Kaymakam ve Başkan Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamalarının yapılacağı Kent Meydanında incelemelerde bulundu.
10.10.2023 12:21
Kaymakam ve Başkan incelemerde bulundu
Kaymakam ve Başkan incelemerde bulundu
Kaymakam ve Başkan Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamalarının yapılacağı Kent Meydanında incelemelerde bulundu.
Kaymakam ve Başkan incelemerde bulundu


Devletimizin teminatı Cumhuriyetimizin 100. Yılı çok görkemli kutlamak isteyen Bozyazı Kaymakamlığı tarafından, "Cumhuriyet Bayramımız bu yıl Kent Meydanında kutlayacağız" açıklamsında bulunmuş ve bu Bozyazı'da büyük beğeni kazanmıştı.

Kaymakam ve Başkan incelemerde bulundu

Bugün Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamalarının yapılacağı Kent Meydanında incelemelerde bulundu.

Kaymakam ve Başkan incelemerde bulundu

Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu, "Cumhuriyet Bayramı kutlamları kapsamında yaptığı açıklamda,Bu sene 100.yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama hazırlıkları devam etmektedir.Yüzüncü yılda ilçemize bir nostalji yaşatmak adına bu yıl kutlama programı eski Cumhuriyet Meydanında yapılacaktır. " dedi.


Başkan Çetinkaya ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaymakamımız Tuncay Topsakaloğlu ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı hazırlık çalışmalarını yerinde inceledik. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacak olmamızın heyecanıyla ilçemizdeki kurum ve kuruluşlar olarak planlarımızı istişare ettik." dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr