HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Kaymakamdan İlköğretim Haftası Mesajı

Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu'nun İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı
11.09.2023 17:08
Kaymakamdan İlköğretim Haftası Mesajı
Kaymakamdan İlköğretim Haftası Mesajı
Türk Milleti'nin gelecek teminatı çocuklarımızın gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz.

Sağlıklı, mutlu ve güven içerisinde yaşamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak, ancak bilinçli, birikimli ve donanımlı nesillerle mümkün olabilir.

Hedeflerimize ulaşabilmek, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve eğitimde daha ileri noktalara gelebilmek için idareci, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin gerekli olduğuna inanıyorum. Yarının Türkiye'sini yönetecek, şekillendirecek, daha iyi noktaya taşıyacak gençlerimizi yarınlara hep birlikte hazırlayacağız.

Bu duygularla öğrencilerimizin, velilerimizin ve fedakâr öğretmenlerimizin "İlköğretim Haftasını" kutluyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr