HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Kıbrıs Gazisi'sini ameliyat olduğu hastanede ziyaret ettiler

BTP İlçe Başkanı Hasan(Duran) Çetin ve Kıbrıs Muharip Gazileri Bozyazı Dernek Başkanı Ali Şen ameliyat olan Kıbrıs Muharip Gazilerinden İsmet Toklu'yu ameliyat olduğu hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
24.02.2020 00:00
Kıbrıs Gazisi'sini ameliyat olduğu hastanede ziyaret ettiler
Kıbrıs Gazisi'sini ameliyat olduğu hastanede ziyaret ettiler
Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı İlçe Başkanı Hasan(Duran) Çetin ve Kıbrıs Muharip Gazileri Bozyazı Dernek Başkanı Ali Şen ameliyat olan Kıbrıs Muharip Gazilerinden İsmet Toklu'yu ameliyat olduğu hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Toklu'ya moral veren BTP İlçe Başkanı Çetin, "Kıbrıs Gazimize geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Türk milleti olarak bugün al bayrağımızın altında hür ve özgürce yaşayorsak, camilerimizden ezan sesi yükseliyorsa, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Ondan dolayı her an Şehitlerimize rahmet okumalıyız. Gazilerimizin de hal hatırlarını sormamız gerekmektedir."dedi.

Kıbrıs Muharip Gazileri Bozyazı Dernek Başkanı Ali Şen ise, " Kıbrıs Muharip Gazilerinden İsmet Toklu ameliyatı oldu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."dedi.
Ameliyat olan Toklu ise, Ameliyatım iyi geçti.Ziyaret beni fazlası ile memnun etti.Morel buldum.Teşekkür ederim"dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr