HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Mutluluk bu olsa gerek.Oh be sonunda oldu...

Kumsal Bebek Kampanyası %100 Oldu.Tebrikler Bozyazı,Tebrikler Türkiye
 
04.10.2023 13:49
Mutluluk bu olsa gerek.Oh be sonunda oldu...
Mutluluk bu olsa gerek.Oh be sonunda oldu...
BozyaziHaber.Com haber sitemizden de büyük destek verdiğimiz Kumsal bebek kampanyası %100 oldu.

İlçemizde SMA Hastası olan Kumsal bebek için başlatılan kampanya halkımızın büyük desteği ile tamamlandı.Kampa başlangıcında hedeflenen rakam 1.820.000 dolardı. Bugün sevindirici haber geldi. Şuan 1.820.000 dolar toplandı.


Mutluluk bu olsa gerek.Oh be sonunda oldu...

Tekeli'de yaşayan 24 yaşındaki Ceyda ve 25 yaşındaki Şahin Kar çifti, henüz 20 günlükken ölümcül kas hastalığı SMA Tip 1 teşhisi konulan 47 günlük kızları Kumsal'ın yaşayabilmesi için Mersin Valiliği'nin onayı ile yardım kampanyası başlattı. Dubai'de 2 yaş altı SMA hastalarına uygulanan ve 31 milyon 685 bin TL ücreti olan gen tedavisini yaptırabilmek için yardım kampanyasına hayırseverlerden gelen büyük destek sayesinde bugün %100 oldu.

Baba Şahin Kar, "Şuan bu duygularımı tarif edecek kelimler bulamıyorum. O kadar mutluyuz ki 15 Ay önce başlattığımız zorlu mücadele bugün mutlu sona ulaştı. Bütün herkese tek tek teşekkür ederim. Herkesten Allah razı olsun. Kumsal bebek kazandı" dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr