HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Selef halefini tebrik etti

Eski Anamur Belediye Başkanı mevcut Başkan ve çalışanlarını tebrik etti.
05.07.2023 16:14
Selef halefini tebrik etti
Selef halefini tebrik etti
Eski Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe mevcut Başkan Hidayet Kılınç ve çalışanlarını tebrik etti.

Eski Başkan Mehmet Türe "Sahil Düzenleme Projesi" için Anamur Belediye Başkanımızı ve personelimizi alkışlıyorum" diyerek sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Selef halefini tebrik etti

Eski Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yayınladığı mesajda şunlara yer verdi; "Yaz sezonunun başlaması ve özellikle uzun bayram tatili İle İlçemizin nüfusu 150 Bini geçmiştir. Bu süreçte, hizmete açılan "Sahil Düzenleme Projesi" hemşerilerimize ve misafirlerimize nefes aldıracak bir yer olmuştur. Emeği geçen, başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bu dönemde ve gelecek dönemlerde yapılacak olan ilave çalışmalarla, Mamure Kalesi (Bozdoğan Mahallesi) ve Antik Kent (Ören Mahallesi) arasında tamamlanarak Türkiye'deki sayılı sahil projelerinden birisi olacaktır."dedi.




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr