HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Softa’ya patika yol keşfine gidiyoruz kanka

Softa kalesine patika yol keşfi çalışmaları yapan ekibin Mühendisi İlker Yasin Karain karizmatik gözlüğü ve verdiği pozla dikkatleri üzerine çekti.
21.09.2023 12:52
Softa’ya patika yol keşfine gidiyoruz kanka
Softa’ya patika yol keşfine gidiyoruz kanka
Softa kalesine patika yol keşfi çalışmaları yapan ekibin Harita Mühendisi İlker Yasin Karain karizmatik gözlüğü ve verdiği pozla dikkatleri üzerine çekti.

4 Kişilik ekiple başlanılan keşifte sona gelindiği bildirilirken halkımızın artık Softa Kalesine yürüyüş yolundan çıkıp ziyaret etmesi için patika yol keşif ve güzergâh belirleme çalışmaları başladı.


Softa’ya patika yol keşfine gidiyoruz kanka

Ekipte Bozyazı Kaymakamlığı Strateji Geliştirme Birim Sorumlusu Murat Baturay, Mersin Valiliği yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı doğal kaynaklar kültür varlıkları şefi Salim Eşen Anamur Müzesi Arkeologu Barış Özdemir ve Bozyazı Belediyesi Fen İşleri Teknik Personeli Harita Mühendisi İlker Yasin Karain Softa Kalesi'ne halkımızın ulaşım kolaylığı için gerekli olan patika yolu güzergah belirlenmesi amacıyla keşif yaptılar.

Softa’ya patika yol keşfine gidiyoruz kanka

Bu çalışmalarda keşiften çok Yasin Karain'in verdiği poz ve gözlükleri konuşuldu.

 
Yorumlar
Vatandaş
Mahalleliden neden destek almamışlar mahalleli daha iyi biliyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr