HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

04.07.2019


İlçemizde Mersin Kent Kart Şubeleri belirlendi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Bozyazı’ya otobüs seferleri başlatması ile beraber Kent Kart alım ve dolum merkezlerini de belirledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Bozyazı’ya otobüs seferleri başlatması ile beraber Kent Kart alım ve dolum merkezlerini de belirledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Kent Kart şubeleri belirlenip kart ve Kart dolum marinaları kurulumu yapıldı. Bozyazılı vatandaş kart alımı ve dolumunu yapacağı merkezler, Merkez Mah.  - Kıroğlu Market Tekeli Mah. -Boğa Market Gözsüzce Mah...


Mersin’de sahte alkolden 5 kişi öldü
Mersin'de sahte alkol içerek zehirlendikleri iddiasıyla ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Bozyazı uyarıldı!
Mersin'de sahte alkol içerek zehirlendikleri iddiasıyla ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Mersin Radikal gazetesinin haberine göre,Mersin'de sahte alkol nedeniyle hastaneye başvuranların sayısı artarken, 3 kişi daha bu nedenle yaşamını yitirdi. Mersin Şehir Hastanesinde sahte alkol gerekçesiyle tedavi gören 5 kişiden 3'ü yaşamını yitirdi. Toros Devlet Hastanesinde de 2 kişinin daha ...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr