HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Mersin’de sahte alkolden 5 kişi öldü

Mersin'de sahte alkol içerek zehirlendikleri iddiasıyla ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Bozyazı uyarıldı!
04.07.2019 00:00
Mersin’de sahte alkolden 5 kişi öldü
Mersin’de sahte alkolden 5 kişi öldü
Mersin'de sahte alkol içerek zehirlendikleri iddiasıyla ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.
Mersin Radikal gazetesinin haberine göre,Mersin'de sahte alkol nedeniyle hastaneye başvuranların sayısı artarken, 3 kişi daha bu nedenle yaşamını yitirdi.
Mersin Şehir Hastanesinde sahte alkol gerekçesiyle tedavi gören 5 kişiden 3'ü yaşamını yitirdi. Toros Devlet Hastanesinde de 2 kişinin daha önce yaşamını yitirmesiyle ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.
Bu arada, Mersin'de sahte alkolden zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye başvuranların toplam sayısı 11'den 21'e çıktı.
Mersin Şehir Hastanesine sahte alkolden etkilendikleri iddiasıyla 3 kişinin daha başvurduğu öğrenildi.
Böylece, Şehir Hastanesinde sahte alkolden tedavi görenlerin sayısı 5'e yükselirken, hastalardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Emniyet operasyon yaptı
Mersin Emniyet Müdürlüğü sahte alkol sebebiyle hayatını kaybedenlerin gündeme gelmesinin ardından bir basın açıklaması yayınladı.

Açıklamada "son günlerde İlimiz genelinde hastanelerin acil servislerine zehirlenme beyanıyla müracaat eden toplam 21 vatandaşımıza, yapılan ilk müdahaleleri sonrasında metanol zehirlenmesi teşhisi konulduğu kaydedilerek zehirlenmeye maruz kalan 21 vatandaşımızdan;

4' ü yapılan tedavisi sonrası taburcu olmuş,
5' i yoğun bakım ünitesinde tedavileri devam etmekte iken hayatını kaybetmiş,
13' ünün ise halen İlimizdeki çeşitli hastanelerin yoğun bakım servislerinde tedavileri devam etmektedir.

Söz konusu olaylar ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kom Şube Müdürlüğünce 4 ayrı işyerinde yapılan aramalarda yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında; Olası Kast İle Adam Öldürmeye Teşebbüs suçundan işlem yapılarak, mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildi.

Sevk edilen şüphelilerden 1' i Savcılıkça serbest kaldı, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen diğer 3 şüpheli ise Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mersin Polis Teşkilatı halkımızın huzur ve güveni,asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız sürekli devam edecektir." denildi.




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr