HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

İlçemizde koronavirüs vaka sayısı hayli yüksek

Bozyazı Toplum Sağlığı Merkesi 1.Ağızdan açıkladı!
30.12.2020 00:00
İlçemizde koronavirüs vaka sayısı hayli yüksek
İlçemizde koronavirüs vaka sayısı hayli yüksek
Son günlerde haber siteleri ve sosyal medyada "Bozyazı'da vaka sayısı sıfırlandı" haberlerini Bozyazı Toplum Sağlığı Merkezi birinci ağızdan yalanladı.

Bozyazı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi,

"Bozyazı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığından önemle duyurulur!" diyerek "Son zamanlarda sosyal medyada kovit 19 vakalarının sıfırlandığı ve artık vaka görülmüyor gibi paylaşımları yapılmaktadır. İnşallah o günleri de göreceğimiz günlerde gelecektir. Ama şuanda hala vakalarımız olmakla beraber belirgin bir düşüş söz konusudur. Bu düşüşe rağmen sayımız hayli yüksektir. Ekiplerimiz gece gündüz durmadan sizler için çalışmaktadırlar. Yapacağınız paylaşımlarla lütfen onlara destek olalım ve rehavete kapılmadan mücadelemize devam edelim. Çünkü çok kıymetli canlarımızı kaybettik. Bir kişiyi daha kaybetmek istemiyoruz. Bu sürede misafirlik, maskesiz ziyaretlerden uzak duralım unutmayın en güçlü korunma yöntemimiz maske-mesafe-temizlik."dedi.

İlçemizde koronavirüs vaka sayısı hayli yüksek
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr