HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Bozyazı’da Kovid-19 denetim arttı

İlçemizde Korona virüs tedbirlerinin artması nedeniyle jandarma ekipleri kontrollerini sıklaştırdı.
22.09.2020 00:00
Bozyazı’da Kovid-19 denetim arttı
Bozyazı’da Kovid-19 denetim arttı
Halkımızın sağlığını her şeyin önünde tutan Jandarma ekipleri her alanda denetimler yaptı.

Bozyazı'da Jandarma ekipleri, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulama ve denetim yaptı. Ekipler İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında, yol kontrolü, sahil, iş yerleri, kahvehane ve sebze hali'nde, maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

Uygulamalar kapsamında ekipler D- 400 karayolu üzerinde yol kontrol noktalarında araçları tek tek durdurup salgından korunmaları için vatandaşları uyardı. Yolcu otobüsü ve minibüsleri ile özel araçları de tek tek durdurup bilgi veren ekipler, yolcuların HES kodu olup olmadığını kontrol etti. Ekipler sürücüleri yolcu kapasitesini aşmaması, mesafe ve maske kurallarına uymaları konusunda uyarırken, yolculara da virüsten korunmaları ve olası yayılımı azaltmak için bilgiler verdiler.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr