HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

14 Mart Tıp bayramınız kutlu olsun

Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı İlçe Başkanı Hasan(Duran)Çetin, "Hiçbir hekim ve sağlık çalışanı bir canlıya zarar veremez.Parasız idare ederiz,sağlıksız asla edemeyiz." Diyerek hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
14.03.2020 00:00
14 Mart Tıp bayramınız kutlu olsun
14 Mart Tıp bayramınız kutlu olsun
Bağımsız Türkiye Partisi Bozyazı İlçe Başkanı Hasan(Duran)Çetin, "Hiçbir hekim ve sağlık çalışanı bir canlıya zarar veremez. Parasız idare ederiz,sağlıksız asla edemeyiz." Diyerek hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

BTP İlçe Başkanı Çetin yayınladığı mesajda, "Aile kavramını unutup, bizler için gece gündüz demeden çalışan hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım."dedi.

Hiçbir hekim ve sağlık çalışanı bir canlıya zarar veremez
BTP İlçe Başkanı Çetin, "Sağlık olmadan hiçbir şeyin önemi yoktur. Her şeyden önce sağlık gelir. Hiçbir hekim veya sağlık çalışanı bilerek, isteyerek bırakın insanı bir canlıya dahi zarar veremez. Ondan dolayıdır ki sağlık çalışanlarına şiddeti kınıyorum. Onlar olmasa bizler ne yapacağız. Hekim ve sağlık çalışanlarımıza sabır gösterelim. Şiddete kesimlikle başvurmayalım."dedi.

BTP İlçe Başaknı Çetin, "Bir hekim kolay yetişmiyor. Kıymetlerini bilelim. Bu kişilerin varlığı bizlere huzur ve sağlık vermektedir. En büyük ibadeti hekimler yapmaktadır.Parasız idare ederiz, lakin sağlıksız edemeyiz." Dedi.

Çetin, "Bu duygu ve düşüncelerim ile hekim ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar,üstün başarılar dilerim.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr