HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Dr.Bahadırhan Karakoç’tan ŞOK uyarı!...


Dr. Bahadırhan Kararkoç, "İlçemizde pozitif vaka tab yapmış durumda her geçen günde süratle artıyor. Böyle devam ederse bütün ilçe tehdit altına girebilir."dedi.
11.12.2020 00:00
Dr.Bahadırhan Karakoç’tan ŞOK uyarı!...
Dr.Bahadırhan Karakoç’tan ŞOK uyarı!...
Dr. Bahadırhan Kararkoç, "İlçemizde pozitif vaka tab yapmış durumda her geçen günde süratle artıyor. Böyle devam ederse bütün ilçe tehdit altına girebilir." dedi.

Pozitif vaka tab yapmış durumda,hızla artıyır
Haber sitemize özel açıklama yapan Bozyazı Toplum Sağlığı hekimlerinden Dr.Bahadırhan Karakoç , "İlçemizde pozitif vakalar süratle artıyor. Dikkatsiz davranın kurallara uymaz isek bütün ilçe tehdit altına girebilir." Diyerek Bozyazı halkını çok ciddi uyardı.


İlçemiz tehdit altına girebilir
Dr.Karakoç, "Kurallara uymaz. "Ne olacak canım" demeye devam edersek vaka sayısı her geçen gün artmaya devam edecektir.Şayet hasta yükü  artmaya devam ederse hastane yükünün de attıracaktır. Buda çok büyük sıkıntılara yol açabilir."dedi.


Karakoç, "Bana bir şey olmaz. Akrabamda yoktur. Komşumda yoktur.Gibi düşünceler yanlış ve çok tehlikelidir. Siz kendinizde hastalık varda sevdiklerinize bulaştıracakmış gibi yâda herkes hasta size bulaştıracakmış gibi düşünerek korurunun" diyerek tarihi bir uyarının altını çizdi.


Hekim arkadaşlarım taşın altına gövdesini sokmuş durumdalar
Dr.Karakoç ,"Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Şerife Öztürk, diğer sağlık çalışanları, filyasyon ekipleri gece gündüz canlarını hiçe sayarak siperhane çalışıyor. Sağlıklarını düşünmeden hastalarla uğraşıyorlar. Kendisine dikkat etmeyen hastalar yüzünden bu ekiplerde Allah etmeye pozitif çıkarsa devre dışı kalırsa iş tamamen kaosa döner." dedi.


Dr.Karakoç son olarak şunlara yer verdi, "Değerli Bozyazılı hemşerilerim lütfen rica ediyorum. Kurallara çok ciddi uyalım. Uymayanları uyaralım. Şu anda İlçemizde vaka sayısı tab yapmış durumdadır.   Maske kuralına, mesafe ve hijyen kuralarına harfiyen dikkat edelim."dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr