HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Bozyazı’dan Türk Kızılayı’na kan desteği

Bozyazı'dan Türk Kızılayı'na kan desteği
07.09.2020 00:00
Bozyazı’dan Türk Kızılayı’na kan desteği
Bozyazı’dan Türk Kızılayı’na kan desteği
Türk Kızılayı Mersin Şubesi ile Bozyazı Kızılay Şubesi iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışı kampanyasına vatandaşların yanı sıra Bozyazı Kaymakamlığı, Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bozyazı Jandarma Komutanlığı ve Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri de destek verdi. Kızılay Mersin Şubesi'nin Bozyazı Belediyesi önüne kurduğu standa gelen kan bağışı gönüllüleri, sağlık çalışanları tarafından gerekli muayeneleri yapıldıktan sonra kan bağışında bulundu. Kampanya kapsamında toplam 49 ünite kan bağışı toplandı.

Bozyazı Kaymakamı Arif YALÇIN, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA, Bozyazı Emniyet Müdürü Mehmet GÜNGÖR, Bozyazı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serhat KARAKUŞ ve Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz GEDİK kan bağışında bulunanları ziyaret ederek görevlilerden konu hakkında bilgi aldılar.

Ülkemizdeki COVID-19 salgını sebebi ile vatandaşlarımızın kan verme konusunda çekince yaşayabileceğini dile getiren Bozyazı Kaymakamı Arif YALÇIN "Kan bağışı sosyal mesafe kuralına uyularak, hijyenik bir ortamda gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımız hem kendi sağlığı, hem de bir can kurtarma açısından kan bağışında bulunabilir." dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr