HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Bozyazı Hekimlerden Korona virüsü için önemli çağrı!

Bozyazı Akdeniz Aile Sağlığı Merkezi Hekimlerinden ve çalışanlarından Bozyazı ve Türkiye'ye "Evde kal Bozyazı, Ev de kal Türkiye" çağrısı yaptılar.
19.03.2020 00:00
Bozyazı Hekimlerden Korona virüsü için önemli çağrı!
Bozyazı Hekimlerden Korona virüsü için önemli çağrı!
Bozyazı Akdeniz Aile Sağlığı Merkezi Hekimlerinden ve çalışanlarından Bozyazı ve Türkiye'ye "Evde kal Bozyazı, Ev de kal Türkiye" çağrısı yaptılar.

Korona virüsü dolayısı ile gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam eden Bozyazı Akdeniz Aile Sağlığı Merkezi Hekimleri ve çalışanları bugün bir araya gelerek evde kalın çağrısı yaptı.

Dr. Bahadırhan Karakoç
Dr. Ahmet Sarıkaya
Dr. Nuriye Enişte Baysaloğlu
Dr. Abdurahman Sevgili
Dr. Lutfi Yalçın
Ebe Birgül Kandemir
Ebe Ünzile Akbaş
Ebe Nuray Gökmen
Ebe Meral Türkmen
ATT Hanife Aşman
ATT Müjgan Gögen
Hizmetli İmren Ünal,
"Bozyazı Akdeniz Aile Sağlığı Merkezi olarak Bizler sizler için buradayız. Sizde bizim için evde kalın"diyerek, önlem alınması noktasında yetkilere kulak versinler ve tamamen onlara uysunlar" dediler.

Dr. Karakoç, Yetkililere güvenelim
Dr. Bahadırhan Karakoç, "Korona virüsünü lütfen ciddiye alalım. Zorunlu olmadıkça evde kalalım. Ziyaretlerimizi öteleyelim. En ufak belirtilerde biz sizler için buradayız. Bize gelsinler" diyen Dr.Karakoç,"Yetkililere güvenelim. Açıklamalarına lütfen uyalım. Bu sıkıntılı dönemi en az kayıpla atlatabilmek için herkes gereğini yapmalı dedi.

Dr.Abdurrahman Sevgili,"EVDE KALIN !!! Bunun nesi zor anlamıyorum.191 enfekte kişi.Bu katlanarak gidecek..Biz hekimler ve sağlık çalışanlarımız şimdiden yorulduk.Çalışmaktan mı değil, işin ciddiyetini anlatmaktan yıldık.. Biz sevdiklerimizle doyasıya sarılamıyoruz bırakın konuşamıyoruz..Çünkü evimize taşımaktan korkuyoruz. Şimdiden bizleri bu kadar yorarsanız sizden önce bizler hastalanacağız. Bırakın sivilceleriniz 1 ay sonra iyileşsin. Ayağınız kaşındı diye ölmezsiniz. Bir gün uyumasanız dünyanın sonu mu gelecek? Bunların uğruna her bize gelip gittiğinizde risk alıyorsunuz. Lütfen aklımızı başımıza toplayalım artık. Çıkmayın..Hele çoluk çocuk hiç çıkmayın.Aileden bir kişi o da zaruri ihtiyaçlar için çıksın..Aslında ne kadar şanslısınız.Biz istesek de oturamıyoruz..Aile birlikteliği, evde yemek kokuları, muhabbet bundan daha güzel ne var? Doyasıya ruhunuzu doyurun, arındırın ve evde kalın ki ne kendinize ne de başkalarına zararınız dokunsun..Sağlıkla nice güzel günlere inşallah."dedi.




 
Yorumlar
ümit gür
valla evdede kalamıyoruz ama sizede gelmemeye çalışıyoruz
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr