HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

28.01.2020


Elazığ’a Bozyazı ve Anamur’dan 1 tır yardım
Anamur ve Bozyazı’dan ortaklaşa yapılan kampanyada 1 tır yardım malzemesi yola çıktı.
Anamur Belediyesi öncülüğünde başlatılan, Elâzığ’a yardım kampanyasına Bozyazılı ve Anamurlular kayıtsız kalmadı. [71] Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya yaptığı açıklamada, “24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem dolayısıyla ilçemizde belediyemiz öncülüğünde yardım kampanyası düzenlenmiştir. Katkılarından dolayı Esnaf Odamıza, Komisyoncula...


İlçemizdeki eğitim-öğretim masaya yatırıldı
2.Dönem yapılacak çalışmalarda birlik ve beraberlik içinde eğitim öğretimde kalite ve başarıyı arttırmaya yönelik çalışmaların devam edileceği bildirildi.
İlçemizdeki Eğitim-Öğretim Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik başkanlığında masaya yatırıldı. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Sonu Müdürler Kurulu toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik Başkanlığında Şube Müdürlerimiz Ömer ALTINYÜZÜK ve M.Gazi KIRLANGIÇ ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm Kurum Müdürlerimizin ve Müdür Yardımcılarımızın katılımıyla Bozyazı Öğret...




logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr