HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Başkan Çetinkaya : Geçmiş Olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya,"Geçmiş Olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın"dedi.
17.07.2021 00:00
Başkan Çetinkaya : Geçmiş Olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın
Başkan Çetinkaya : Geçmiş Olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın
Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya Gözsüzce ve Pembecikte çıkan yangın sebebiyle olay yerlerinde Bakan Pakdemirli ile incelemeler yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Çetinkaya, Tarım ve Orman Bakanımız ile birlikte Aydıncık ilçemize bağlı Pembecik Mahallesinde ki yangın bölgesinde incelemelerde bulunduk. Allah yardımcımız olsun. Ülkemizde meydana gelen bütün afetler nedeniyle milletimize geçmiş olsun temennisiyle saygılar sunarım."dedi.

Başkan Çetinkaya, "Gözsüzce Mahallemizde meydana gelen yangında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Aydıncık ilçemize bağlı Pembecik Mahallesinde meydana gelen yangından dolayı milletimize geçmiş olsun der, yangınla mücadelede görev yapan bütün arkadaşlarımıza Cenabı Allah kolaylıklar versin. Rabbim bir daha yaşatmasın."dedi.




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr