HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Bozyazı’nın kalbi engelliler için attı

28.11.2018 00:00
Bozyazı’nın kalbi engelliler için attı
Bozyazı’nın kalbi engelliler için attı


Bozyazı'nın kalbi engelliler için attı

Bozyazı Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği Tarafından organize edilen moral gününde Bozyazı tek yürek oldu.

Morel gününde Ayşe Baran ve arkadaşları evlerinde yaptıkları bir birinden lezzetli yemekleri Dernek binasında Engellilere ikram ettiler. Onlarla sohbet ettiler, eğlendiler.

Ayşe Baran yaptığı açıklamada,"Engelli kardeşlerimizin faaliyetlerini uzaktan duyuyorduk. Engelli kardeşlerimizin şartlarının ağır olduğunu sadece biliyorduk. İlk defa buraya geliyorum. Kardeşlerimle iç içe ilk defa oluyorum. Buraya gelince işin farklı olduğunu gördüm. Halkımız sadece duymakla kalmasın muhakkak görsün ve yaşasın. İşte o zaman olayın çok farklı olduğunu anlayacaklar" dedi.

Bundan sonra her daim Engelli kardeşlerimle iç içe olacak, onları bir nebze mutlu etmenin ve topluma kazandırmanın amacında olacağım" dedi.


Bozyazı Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Yıldırım ise sitemize yaptığı açıklamada," Bozyazı'da 500 engelli kardeşimiz var. Derneğimize belli kısmı kayıtlıdır. Amacımız bu 500 kişiye ulaşmak ve topluma kazandırmaktır."dedi.

Yıldırım," Dernek olarak amacımız Engelli kardeşlerimizi tamamını evden çıkarıp sosyal hayata kazandırmak. 4 Duvar arasında değil, sosyal hayatın merkezinde yaşamasını oluşturmak. Engelli kardeşlerimizin artıları çok fazla onun farkına varmalarını sağlamaktır. Bütün kardeşlerimizin bizlerle olmasını rica ediyorum" dedi.


Yıldırım," Bu gün de bizimle olan yürekler sevgi dolu Ayşe Baran hocamıza, Şenay, Ümmü hanıma ve kurs ekibine ziyaret ve ikramlarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Kardeşlerimiz çok mutlu oldu. Bu mutluluk bize yeter" dedi.



 


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr