HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Gülgûn Feyman'dan 'Haydar Baş' tweeti

Ünlü spiker Gülgûn Feyman sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Feyman, attığı Tweet'te medyada gündem olan dava ile ilgili "FETÖ ile mücadelesi ile bilinen Atatürk sevdalısı Prof. Dr. Haydar Baş'a yönelik 'siyasi linç'e dönüştürülen dava..." ifadelerini kullandı
29.11.2018 00:00
Gülgûn Feyman'dan 'Haydar Baş' tweeti
Gülgûn Feyman'dan 'Haydar Baş' tweeti
Türkiye'de adaletin tecellisi noktasındaki aksamalar ve adaleti çarpıtma girişimleri farklı farklı çevrelerden gelen tepkilerle sık sık gündeme geliyor.

Bu bağlamda Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş ile Dr. Mustafa Eraslan arasında İstanbul'da görülen dava medyanın da ilgisini çekiyor.

Bu noktada söz konusu davada mahkemenin takındığı tutum dikkat çekiyor.

Mahkemenin tutumu, Türk medyasından sağduyulu pek çok ismin de ilgisini çekti. Bu kapsamda tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü spiker Gülgûn Feyman sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Gülgûn Feyman Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Prof. Dr. Haydar Baş yıllardır FETÖ ile mücadelesi bilinen Atatürk sevdalısı, bir Karadeniz beyefendisidir. Ticarî girişimleri çoktur. Parti lideridir. Ticarî davaları da vardır. Ancak bu davaların siyasî bir linçe dönüştürülmesi yanlıştır. Hukukî sürece zarardır."

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr