HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Haydar Baş gençlerle buluştu

İcmal Gençliği fikrî alt yapısı çok güçlü olan, ne dediğini bilen, vatan ve millet sevdası doruk noktada olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü baş tacı eden bir gençliktir.
25.12.2018 00:00
Haydar Baş gençlerle buluştu
Haydar Baş gençlerle buluştu
"İcmal Gençlik Derneği Şube Başkanları Toplantısı" Trabzon şubesinin ev sahipliğinde düzenlendi.

Toplantının onur konuğu Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Prof. Dr. Haydar Baş'tı. Ülke genelinde bulunan yaklaşık kırk İcmal Gençlik Şube Başkanlarının tamamı ve kuruluş çalışmaları devam eden diğer illerden büyük bir katılım olan toplantıda, yapılan faaliyetler ve çalışmalar ele alındı.

Bu çerçevede Türkiye'nin geleceği olan gençlerin madden ve manen yetiştirilebilmesi amacıyla yapılabilecek yeni çalışmalar için istişareler yapıldı. Bütün şube başkanlarının söz alarak görüşlerini dile getirdiği toplantının onur konuğu İcmal Gençliği'nin fikir mimarı BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'tı.

İcmal Gençlik Başkanları, toplantı esnasında Prof. Dr. Haydar Baş ile de sohbet etme ve soru sorma imkânı buldular.

'İcmal dergisi çok önemli bir açığı kapattı'

İcmal Gençlik Başkanlarının toplantısına iştirak eden ve katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Haydar Baş çok önemli noktaların altını çizdi.

Prof. Baş şunları söyledi: "İcmal Gençlik temeli çok uzun yıllar önce atılmış bir kadronun adıdır. Biz ilk olarak İcmal dergimizi yayın hayatına başlattık. O günlerde çıkarmış olduğumuz dergi yüz yirmi bin tirajına ulaşmıştı. Bu tiraj sadece Türkiye'de değil dünyada bile bir derginin kolaylıkla erişebileceği bir sayı değildir. İcmal dergisi toplumda çok önemli bir açığı kapattı. Toplum çok kısa sürede İcmal dergisini sahiplendi.

Yıllar içerisinde her alanda kendini yetiştirmiş, müthiş bir kadro ortaya çıktı. İşte bu kadronun bugünkü meyveleri sizlersiniz. Sizi tebrik ediyorum. Sizin yaptığınız çalışmalar, gençler için ortaya koyduğunuz faaliyetler hakikaten son derece önemli. Unutmayın ki, biz gençlerimizi Hak adına ve kendi yararına kazanmak zorundayız. Ancak bu şekilde bir genç vatanına, milletine, bayrağına, inancına, ailesine sahip çıkar. Onların yücelmesi için hayatını şekillendirir.

İcmal Gençliği fikrî alt yapısı çok güçlü olan, ne dediğini bilen, vatan ve millet sevdası doruk noktada olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü baş tacı eden bir gençliktir."

Toplantıya katılanların oldukça memnun olduğunun gözlendiği "İcmal Gençlik Derneği Şube Başkanları Toplantısı" en kısa sürede tekrar toplanmak üzere sona erdi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr