HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Kaymakam şiddet konusunda net konuştu

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu,"Şiddetin her türlüsünün karşısındayız. Kanuni ve ahlaki sıkı takipçisi olacağız"dedi.
04.10.2023 14:33
Kaymakam şiddet konusunda net konuştu
Kaymakam şiddet konusunda net konuştu
Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu Başkanlığında yapılan ''Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" toplantısında "İnsanlık barış, kardeşlik ve huzur istiyorsak şiddetin her türlüsünden uzak durmak, saygı ve sevgiyi göstermek zorundayız. Aksi durumda şiddet konusunda kanuni ve ahlaki yönden sıkı takipçisiyiz"dedi.

Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu Başkanlığında ''Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" toplantısı yapıldı.

Kaymakamımız Tuncay Topsakaloğlu başkanlığında, kurum amirlerinin katılımlarıyla Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Toplantıda kadına yönelik şiddetin önlemesine dair, şiddetle mücadele alanında sunulan hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve uygulamalardaki sorunların giderilmesi amacıyla kurumların sorumlulukları, ailenin korunması, kadına karşı şiddetin önlenmesine dair konular görüşüldü.

6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair Kanun ve Kadına Yönelik Hizmetler konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Toplantıda Kaymakam Topsakaloğlu kurumların sorumlulukları hakkında bilgilendirme yaparak, "6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlemesine dair kanun gereğinde kadınına şiddetin önlenmesi için bu toplantıları yaparak hem çalışmalarımızı değerlendiriyoruz hem de önümüze bir yol haritası çiziyoruz. Bu konunun hem kanuni hem ahlaki yönden sıkı takipçisiyiz. Şiddetin her türlüsü kötüdür. İnsanlık barış, kardeşlik ve huzur istiyorsa, cennetin kokusunu istiyorsa, cennet kimin ayaklarının altındaysa ona olması gereken saygıyı, hürmeti göstermek durumunda" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr