HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Okullar tatil edildi

15.01.2019 00:00
Okullar tatil edildi
Okullar tatil edildi
Bozyazı Kaymakamlık sitesinden yapılan açıklamaya göre, "Hava şartları sebebiyle okullar bir gün tatil edilmiştir."dendi.

Yapılan açıklama şu şekilde,

Meteorolojiden alınan son verilere göre Bölgemiz genelinde devam eden sağanak yağışın yarın (15 Ocak 2019) sabah saatlerinde şiddetini giderek artıracağı, metrekareye 100 kg civarında yağmur düşebileceği, poyrazın da etkisiyle rüzgarın saatte 70-80 kilometre hıza çıkabileceği tahmin edildiğinden, İlçemiz genelinde sel, su basması ve heyelan riskinin yaşanabileceği, bu durumun başta öğrencilerin ve okul servislerinin okullara gidiş - gelişleri açısından birtakım tehlikelere sebebiyet vereceği düşünüldüğünden, 15.01.2019 tarihinde İlçemiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı TÜM okulların tatil edilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli,hamile, şehit yakınları ve gazilerimiz ile süt izni kapsamında olanlar da 1 gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.

Tüm kamuoyunun bilgisine sunulur.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr