HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Anamur Ziraat Odası Başkanı Şeref Gümüş Şok İddia!!

Türk üreticinse ihanet ediliyor. Üreticiye yapılan ihanetin bedeli çok ağır ödenir!
15.03.2023 13:35
Anamur Ziraat Odası Başkanı Şeref Gümüş Şok İddia!!
Anamur Ziraat Odası Başkanı Şeref Gümüş Şok İddia!!
Anamur Ziraat Odası Başkanı Şeref Gümüş, "Rusya'nın ambargo nedeniyle almadığı Yunanistan çileğini Türk menşeli yaparak Rusya'ya sokanlar Türk çiftçisine ihanet ediyorlar" dedi.

Türk çiftçisine ihanet ediyorlar

Gümüş yayınladığı basın açıklamasında şu iddilarda bulundu, "Rusya'nın ambargo uyguladığı Yunanistan çileğini içimizdeki bazı hain tarım vampirleri Yunanistan çileğini alarak Beyaz Rusya ya gönderiyorlar ve Beyaz Rusya'da Yunanistan çileğinin menşeini Türk menşeine değiştirerek daha sonra Rus pazarına sevk ediyorlar. Böylece Rusya'nın Yunanistan'a uyguladığı ambargoyu deliyorlar. Hem de Türk çiftçisine ihanet ediyorlar."dedi.

Bu memlketin suyunu iç dön ihanet et!

Gümüş, "Bu memleketin ekmeğini yiyeceksin, suyunu içeceksin, havasını teneffüs edeceksin, sonrada dönüp Türk çiftçisine ihanet edeceksin."diyerek ateş püskürdü.

Anamur Ziraat Odası Başkanı Gümüş, "Çiftçilerimiz girdi maliyetleriyle boğuşurken, iklim değişikliğinden kaynaklanan kuraklığa karşı mücadele verirken, bunlar yetmiyormuş gibi, Türk çiftçisi tarım vampiri hainlerle de mücadele etmek zorunda kalıyor." diyerek şunlara yer verdi.

Buradan sesleniyorum;
"Aldığımız bilgileri, belgeleri yetkililerimizle paylaştık.Bu hainlere ve hainlere kuryelik yapanlara hak ettikleri cezayı Türk Devleti en ağır şekilde bedelini ödetecektir. Türk çiftçisine destek veren devletimize, ihracatçımıza, tüccarlarımıza, komisyoncularımıza, tüketicimize ve en önemlisi her türlü zorluğa rağmen üretimi bırakmayan Türk çiftçisine teşekkür ediyoruz."dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr