HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Harun Güğül İstifa Etti

Babasının 3. Evre kanser olduğunu belirten Harun Güğül ilçe başkanlığından istifa etti.
02.10.2024 11:51
Harun Güğül İstifa Etti
Harun Güğül İstifa Etti
Ak Parti Bozyazı İlçe Başkanı Harun Güğül açıklama yaparak istifa ettiğini duyurdu.

Ak Parti Bozyazı İlçe Başkanı Harun Güğül yaptığı açıklamada,"Yakın zamanda babamın Lenf Kanseri ve 3. evre olması; kemoterapi sürecinin il dışında devam etmesi ve işlerin de yoğun olması dolayısıyla son zamanlarda yeterince vakit ayırmakta zorlanmam nedeni ile; Genel Merkezimizin Kongre Kararı ile 20 Ekim Tarihinde yapılması planlanan İlçe Kongresinde derin bir üzüntü ile belirterek aday olmama kararı almış bulunmaktayım. Bu nedenle görevimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum"dedi.

Güğül, "En doğru ve sorumlu karar olduğuna inanarak, belirtmek gerekir ki; bu bir bayrak yarışıdır, bayrağı devrederken de bayrağı her zaman ileriye taşımak için görev yapacak dava arkadaşlarımın, davamın ve Partimin emrinde ve hizmetinde kalmaya devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Görev yaptığı sürece destek olanlara ve yönetimine teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun."dedi.

Güğül, "Bu hastalık durumunu ve akabinde gelişen bu metnimi hoşgörü ile karşılayacağınızdan emin olmakla birlikte; kongre sürecinin en güzel şekilde geçmesini temenni ediyorum. Selam ve hürmetlerimle."diye noktaladı.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr