HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Anamur'da feci olay

2 çocuğunu bıçaklayıp intihar etti
15.06.2021 00:00
Anamur'da feci olay
Anamur'da feci olay
Anamur'da bir kadın 2 çocuğunu bıçaklayarak intihar etti.
Anamur'da, çıktığı televizyon programında kayıp kızının,dini nikâhlı eşiyle kaçıp evlendiğini öğrenen kadın, 2 ve 9 yaşındaki çocuklarını bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti.


Edindiğimiz bilgiye göre, akşam 04.00 sularında Saray Mahallesinde bulunan 2 katlı evde meydana gelen olayda, H.D, (38) polisi arayıp, "2 çocuğumu öldürdüm" şeklinde ihbarda bulunduğu bildirildi.

Olay yerine giden polis, 9 yaşındaki M.Y.D'yi omuz ve koltuk altından, 2 yaşındaki M.D'yi karnından ve göğsünden bıçakla yaralı halde buldu. Ağır yaralanan kardeşler olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kardeşlerin hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirilirken H.D olayı gerçekleştirdikten sonra evin çatısına çıkan demir merdivenin altıncı basamağına kendisini iple asarak intihar ettiği duyuruldu.

Yapılan incelemede, H.D'nin psikolojik rahatsızlıkları olduğu, ilk eşinin cezaevinde, ikinci dini nikâhlı eşi Uğur H.'nin, ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığı, Mayıs 2021 tarihinde de çıktığı bir TV'de yayınlanan programa katıldığı ve gerçeği burada öğrendiği ortaya çıktı.
Yorumlar
Atay
Yazık olmuş kadına ve çocuklara.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr