HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

CHP İlçe Başkanı Arıdeniz, Çiftçilere yer gösterilmesi şarttır

CHP Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz,"Çiftçilerimize sebze atıklarını dökecekleri yer gösterilmeli ya da farklı bir alternatif üretilmelidir."dedi.
07.07.2020 00:00
CHP İlçe Başkanı Arıdeniz, Çiftçilere yer gösterilmesi şarttır
CHP İlçe Başkanı Arıdeniz, Çiftçilere yer gösterilmesi şarttır
Arıdeniz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi,

"Değerli Hemşerilerim; İlçemiz tarım bölgesi olmasından dolayı sebze üreticilerimiz, sebze sezonu bittiğinden seralarından ürünlerini söküyorlar ve bu atıkları yol kenarına koymak durumunda kalıyorlar. Son günlerde bu konuyla ilgili ortaya çıkan Aslı olmayan söylentiler bizlere ulaştı. "Belediye almıyor. Daha önce alıyorlardı."şeklinde söylentiler halk arasında konuşuluyor.

Büyükşehir yasası ile belediyeler kanununa göre çöp toplama ve çöp vergisini alma İlçe belediyelerine verilmiştir
CHP İlçe Başkanı Arıdeniz, "Şunu belirtmek isterim ki Büyükşehir yasası ile belediyeler kanununa göre çöp toplama ve çöp vergisini alma İlçe belediyelerine verilmiştir. Konuyla Büyükşehir Belediyesinin bir yaptırımı söz konusu değildir. "dedi.

Çetinkaya ile görüştüm
Bozyazı Belediye başkanı Sayın Çetinkaya ile görüşmemde, Bu konuyla ilgili meclis kararı aldıklarını, sebze atıklarını makbuz karşılığında alabileceklerini söylemiştir."


Çiftçilere yer gösterilmesi şarttır
Bu durumda, çiftçilerimize yetkililer tarafından sebze atıklarını dökecekleri yer gösterilmeli ya da farklı bir alternatif üretilmelidir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımla"dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr