HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

İyi Partililer yemekte buluştu

İYİ Parti Bozyazı İlçe Başkanlığın organize ettiği yemekte partililer buluştu.
11.12.2021 14:14
İyi Partililer yemekte buluştu
İyi Partililer yemekte buluştu
İYİ Parti Bozyazı İlçe Başkanlığın organize ettiği yemekte partililer buluştu.

Samimi bir ortamda geçen yemeğe GİK üyesi Mehmet Türe'de ve İl Başkanı Mehmet Dutar'da katıldı.

Düzendiği yemek için açıklama yapan İyi Parti Bozyazı İlçe Başkanı Sezai Hasdeniz, "İYİ Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı olarak bu akşam GİK Üyemiz Mehmet Türe, İl Başkanımız Mehmet Dutar, Anamur İlçe Başkanımız Osman Kahvecioğlu, Gençlik Kolları Başkanları, meclis üyeleri, il delegeleri ve ilçe yöneticilerimizle istişare ve dayanışma toplantısında buluştuk. Daha geniş toplantılarında buluşmak adına ilk adımı attık. Bizi yalnız bırakmayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."dedi.

İl Başkanı Mehmet Dudar , " Bozyazı'ya teşekkür ederek, emeği geçen herkesi tebrik ettiğini" belirtti.

Programa katılan GİK Üyesi Mehmet Türe ise, "TEŞEKKÜRLER BOZYAZI... " diyerek memnuniyetini dile getirdi.

İyi parti GİK Üyesi Türe yaptığı aklamada, "İYİ Parti Bozyazı İlçe Başkanlığımızın Düzenlediği "Dayanışma ve Birlik, Beraberlik Programı" tek kelimeyle muhteşemdi..."dedi.

Türe, teşekkür etti

Türe, "İl Başkanımız Mehmet Dutar, Anamur İlçe Başkanımız Osman Kahvecioğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, Salona Sığmayacak Kadar Yol Arkadaşlarımız ve Bozyazılı Hemşerilerimizle Birlikteydik...Başta İlçe Başkanımız Sezai Hasdeniz Olmak Üzere, Bozyazı Kadın Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Başkanımıza ve emeği geçen tüm kardeşlerime çok teşekkür ediyoruz... Allah birliğinizi, beraberliğinizi bozdurtmasın" diyerek noktaladı.

Hatıra fotoğrafınn ardından program son buldu.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr