HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Bozyazı 2 Çeşmeli 1

Bozyazı Belediye Spor kendi saha ve taraftarı önünde Çeşmeli sporu 2-1 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.
27.03.2023 17:28
Bozyazı 2 Çeşmeli 1
Bozyazı 2 Çeşmeli 1
Bozyazı Belediye Spor Mersin Süper Amatör Yükselme Playof 2. Karşılaşmasını Gürsel Kavun stadyumunda oynadı. Etkili oynadı maçı 2-1 kazanarak puanını 6 ya çıkardı

İlk yarı karşılıklı pozisyonların yaşandığı karşılaşmada her iki tarafta buldukları pozisyonları değerlendiremedi.

Karşılaşmanın 2. Yarının hemen başında Çeşmeli sporun bulduğu serbest vuruşu Bozyazı Belediye Sporun genç kalecisi Mustafa elinden kaçırdı. Fırsatı kaçırmayan Çeşmeli dönen topu filelerle buluşturarak durumu 0-1 yaptı.

2. Yarıya gol ile başlayan Çeşmeli biraz oyunu kontrol etse de Bozyazı Belediye Spor teknik direktörü Fatih Uygur gol bulmak için karşılaşmanın 65. Dakikasında ikili santrfora döndü. Karşılamanın 70.Dakikasında beklenen gol Ahmet Can ile geldi ve durum 1-1 oldu.

Golu bulan Bozyazı seyircinin desteği ile havayı da yakalayınca sağlı sollu kaleyi abluka altına almayı başardı. 78. Dakikada Arif Boz ile 2-1 öne geçti.

Çeşmeli Spor geriye düştüğü karlaşmada Bozyazı Belediye Spor üzerine oyunu yıkmaya çalışsa da kontur ataklarla defansın arkasında boşluk bulan Bozyazı sayısız gol pozisyonu değerlendiremedi. Maçın son düdüğü ile birlikte Bozyazı Belediye Spor rakibi Çeşmeli spor karşında 2-1 galip ayrılırken puanını 6 çıkardı. Gürsel kavun stadını dolduran taraftarlar maç sonu takımını tribünlere çağırıp bağrına bastı.

Haber – Ercan Baş
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr