HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Mehmetçiğe pankartlı ve dualı destek

Anamur Belediyespordan Mehmetçiğe pankartlı ve dualı destek
14.10.2019 00:00
Mehmetçiğe pankartlı ve dualı destek
Mehmetçiğe pankartlı ve dualı destek
Mersin Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Anamur Belediyespor , Anamur Şehir Stadyumu'nda Homurlu 1951 Spor takımı ile karşı karşıya geldi.

Maç öncesinde Anamur Belediyespor futbol takımı, "KALBİMİZLE ve DUAMIZLA BARIŞ PINARI HAREKATI'NDA MEHMETÇİKİMİZ'İN YANINDAYIZ" pankartı ile sahaya çıkarken, taraftarlar tarafından coşkuyla alkışlandı.

Anamur Belediyespor oyuncuları ile Homurlu 1951 Spor oyuncuları açtıkları pankartla birlikte basına poz verdiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından Anamur Belediyesi din görevlisi Yalçın Şahin Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından "Barış Pınarı Harekâtı'ndaki " Mehmetçiklerimiz, gazi ve şehitlerimiz için dua etti.

Duanın ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; "Allah kabul etsin dualarımızı.Barış Pınarı Harekâtı 'başarılı bir şekilde geçer. İnşallah askerlerimiz kazasız belasız gider gelirler, oradaki terör belasını inlerinden çıkarırlar ve yerin dibine batırır gelirler. Bu arada skorboardumuz tamir edildi, aynı zamanda stadyumun üstünü kapatmak için 200 Bin TL ödenek çıktı, buradan tüm taraftarlarımıza hayırlı olsun.Umarım; iyi ve dostça bir karşılaşma olur, herkese başarılar diliyorum"dedi.

Maç sonunda Başkan Kılınç, basına verdiği demeçte "Bugün tabii ki ordumuzun, devletimizin bir kararında bütün hepimizin yüreği, dualarımız askerlerimiz ile beraber. Oyuncularımız da bugün askerlerimize desteklerini, dualarını pankartla da olsa taraftarımız ile birlikte, desteklerini ilettiler. Bunlar çok güzel şeyler. Allah oradaki görev yapan tüm güvenlik güçlerimizi korusun. Sağ salim tez zamanlarında ailelerinin yanına gelebilmeyi nasip etsin. Bugün bir galibiyetle taçlandırmak isterdik nasip değilmiş.Önümüzdeki maçlarda daha da iyi olacağımıza inanıyorum" dedi. 90 dakika oynanan maç sonucu Anamur Belediyespor: 2- Homurlu 1951 Spor: 4 şeklinde sonuçlandı.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr