HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Milli takım Fransa’ya lider gitti,lider döndü

Ay Yıldızlı Milli takım Fransa'ya lider gitti. Lider döndü.Gölü attı. Mehmetçiğe selamı çaktı.
15.10.2019 00:00
Milli takım Fransa’ya lider gitti,lider döndü
Milli takım Fransa’ya lider gitti,lider döndü
Ay yıldızlı Milli Futbol Takımımız 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 8. hafta maçında Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak liderliğini korudu.

Dün gece oynanan Euro 2020 Elemeleri'nde Türkiye, Fransa ile karşı karşıya geldi. Bu kritik mücadele 1-1'lik eşitlikle son buldu.

Bu skor grup elemelerin bitimine iki maç kala Türkiye için büyük avantaj oldu.

Türkiye Fransa ile birlikte 19 puana yükseldi ve ay-yıldızlılar liderlik koltuğundan inmedi. Türkiye bir sonraki maçını 14 Kasım'da İzlanda ile oynayacak. Türkiye bu maçta beraberlik bile alsa turu garantileyecek. Son maç ise Andorra ile oynayacak.

Maçta ilk yarı 0-0 berabere kapandı. Fransa, teknik direktörü Didier Deschamps'ın ikinci yarıda oyuna dâhil ettiği Olivier Giroud ile golü bularak 1-0 öne geçti. Karşılaşmayı bırakmayan Millilerimiz 82. dakikada kazanılan duran topta Kaan Ayhan'ın fileleri havalandırmasıyla 1-1'i yakaladı. Millilerimiz golü Mehmetçiğimize hediye etmeyi ihmal etmediler. Golü atıp topluca asker selamını çaktılar.

 Karşılaşmada başka gol olmadı. Maç 1-1 sona erdi. Milli takım liderlik koltuğuna oturmayı sürdürdü.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr