HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Bozyazı fidan dikti

Tarım ve Orman Bakanlığının koordinasyonunda "Geleceğe Nefes" sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak 11 Kasım saat 11.11'de gerçekleşen 11 milyon fidan dikim etkinliği kapsamında ilçemiz Beyreli Mahallesinde Kaymakam Arif Yalçın'ın ve Başkan Mustafa Çetinkaya'nın katılımıyla fidan dikimi yapıldı.
11.11.2019 00:00
Bozyazı fidan dikti
Bozyazı fidan dikti
Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde ağaçlandırma günü kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak saat 11.11'de düzenlenen etkinliğin ilçemizdeki bölümünde Kaymakam ve Belediye Başkanın katılımıyla ağaçlandırma yapıldı.
Bozyazı fidan dikti

Fidan dikimine Bozyazı Kaymakamı, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Bozyazı'daki resmi kurum müdürleri, parti temsilcileri ve halkımız katıldı.
Bozyazı fidan dikti

Daha yeşil bir Türkiye

Fidan dikimi kapsamında bugün 81 ilimizde 2023 ayrı noktada 11 milyon fidan toprakla buluştu. Bunlardan bir ilçede bizim ilçemizdi. Bozyazı komple bir beraber olup daha yeşil bir Türkiye için fidan dikti.
Bozyazı fidan dikti

Tarım ve Orman Bakanlığının koordinasyonunda "Geleceğe Nefes" sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak 11 Kasım saat 11.11'de gerçekleşen 11 milyon fidan dikim etkinliği kapsamında ilçemiz Beyreli Mahallesinde Kaymakam Arif Yalçın'ın katılımıyla fidan dikimi yapıldı.

Burada konuşma yapan Kaymakam Arif Yalçın; "11 Kasım 2019 tarihinde, saat 11.11'de ülkemiz genelinde 11 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedeflenmektedir.
Bozyazı fidan dikti

İlçemizdeki bütün kamu kurum, kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte bu konuda üzerimize düşen görevi hassasiyetle yerine getiriyoruz. Yapılan bu çalışma ile şehrimizin orman varlığının artmasına hep birlikte katkı sunmuş olacağız." dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr