HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Muz Lifi tesisi kurulacak

Muz lifi Kaymakamlık&Belediye işbirliği ile değerlendirilecek.
06.06.2019 00:00
Muz Lifi tesisi kurulacak
Muz Lifi tesisi kurulacak
Muz lifi Kaymakamlık&Belediye işbirliği ortak yürütülecej projelerle değerlendirilecek.

Daha önce muz lifinden süs eşyaları,çantalar yapıp Bozyazı ekonomisine katkı sağlyan bayanların yürüttüğü Muz lifi değerlendirme projesi Kapmkamlık ve Beşediye işbirliği ile daha büyük çaplı hale getirilmesi planlanıyor.

Kaymakamlık bünyesinde yapılan toplantıda değerlnedirmelr yapıldı.

İlçemizde üretimi yapılan muzun, gövdesinden üretilen muz lifinin kullanılabileceği alanların araştırarak, muz lifinin çıkarılması ve faaliyete geçirilmesi yönünde bir tesisin oluşturulması kararı alındı. İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya'nın da katıldığı toplantıda Belediye Başkanlığı ile işbirliği yapılarak projenin hayata geçirilmesi hususunda mutabakata varıldı.


Muz Lifi tesisi kurulacak

Ayrıca proje biriminin diğer sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan projelere rehberlik etmesini isteyen Kaymakam Hayatı Taştan, ilçemizin geleceğine ışık tutacak çalışmalar yaparak ilçemiz için turizm amaçlı değişik projeler hazırlanması ve bu konuya da ayrıca önem verilmesi gerektiğini belirtti.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr