HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Domatese mezar kazan çiftçi,”Başımız sağolsun” dedi

Sonunda buda oldu.
25.05.2019 00:00
Domatese mezar kazan çiftçi,”Başımız sağolsun” dedi
Domatese mezar kazan çiftçi,”Başımız sağolsun” dedi
Domates serasının içine mezar kazan çiftçi "domates ve çiftçilik öldü. Ruhuna El Fatiha diyerek çiftçinin vaziyetini gözler önüne serdi.

Birçok mezar kazıldığını görmüştük. Ama böylesi ilk defa oldu. Çiftçi durumunu anlatmak için mezar kazıp domatesi gömdü. Mezar taşını da koyan çiftçi,"Artık çiftçilik ölmüştür.Mezarını kazdık.Gömdük.Ruhuna El Fatiha demekten başka çaremiz yok."Dedi.

Büyük maliyetlerle sera yapıp, ektiği domatesle bir çocuk gibi ilgilenen çiftçi mahsul para etmeyince ne yapacağını şaşırdı. Kara kara düşünen, bir çözüm bulamayan çiftçi,  çözümü domatesin mezarını kazıp, gömmekte buldu.

Olay sosyal medyada büyük yankı bulurken, binlerce beğeni, yüzlerce yorum yapıldı.

Çiftçinin "Başımız sağ olsun" başlığı ile yaptığı paylaşıma,"Dostlar sağ olsun,Allah rahmet eylesin,Başınız sağ olsun"yorumları yapıldı.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr