HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

BTPden Mehmet Türeye teşekkür

BTP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Çetin,"Kıymetli Hemşerim Mehmet Türe'ye teşekkür ederim"dedi.
26.10.2021 17:28
BTPden Mehmet Türeye teşekkür
BTPden Mehmet Türeye teşekkür
23 Ekim C.tesi Günü Genel Başkan Hüseyin Baş'ın katılımıyla gerçekleşen Mersin olağan 8.İl Kongresine katılan Eski Anamur Belediye Başkanı-İyi Parti Gik Üyesi Mehmet Türe'ye BTP Mersin İl Başkanı Ramis Akın, Bozyazı İlçe Başkanı Duran Çetin ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Çetin teşekkür etti.

BTPden Mehmet Türeye teşekkür

Kalabalık bir Mersin'linin izlediği kongre coşku içinde geçti. Ramis Akın'ın güven tazelediği kongreye iştirak eden Mehmet Türe'ye teşkilat teşekkür etti.

BTPden Mehmet Türeye teşekkür

BTP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Çetin," Kıymetli hemşerim Mehmet Türe büyük bir nezaket örneği göstererek kongremizde bizleri yalnız bırakmadı. Düğünümüzü beraber yaptık. Kendisine çok teşekkür ederiz."dedi.

Mehmet Türe ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

"Bağımsız Türkiye Partisi Mersin İl Kongresine katıldık. Mersin BTP İl Teşkilatına ve Ankara'dan gelen Genel Merkez Yöneticilerine şahsıma ve Partimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kongrelerinin öncelikle ülkemize ve camialarına hayırlı olmasını diliyorum"dedi.




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr