HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Başkanların kandil mesajı

Bozyazı, Anamur ve Aydıncı Belediye Başkanları yayınladıkları mesajla halkımızn Miraç Kandilini kutladılar.
10.03.2021 00:00
Başkanların kandil mesajı
Başkanların kandil mesajı
Bozyazı, Anamur ve Aydıncı Belediye Başkanları yayınladıkları mesajla halkımızn Miraç kandilini kutladılar.

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya yayınladığı mesaj ile, "Tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandilini kutlar, bu gecenin insanlığa sağlık, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesine vesile olmasını dilerim."dedi.



Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç,"Miraç kandilinizi kutluyor, bu mübarek gecenin ilçemize, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hayırlı kandiller."dedi.



Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, "Peygamber Efendimizin göğe yükselerek Allah katına eriştiği gibi, bu kutsal gecede dualarımızın da avuç avuç yükselerek kabul buyrulmasını yüce Allah'tan niyaz ederim. Selam ve dua ile.Miraç kandilimiz mübarek olsun." diyerek halkımızın kandilini kuladılar.













 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr