HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Bozyazı Müftüsü Yakup Avcı Mevlid Kandili münasebeti ile yayınladığı mesajda, "Eğer Allah'ı seviyorsanız. Peygambere tabi olun ki Allah'da sizi sevsin"diyerek herkesin Mevlid Kandilini kutladı.
26.09.2023 12:12
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
Bozyazı Müftüsü Yakup Avcı, "Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.a.v)'in dünyaya gelişi tüm insanlığa rahmet olmuştur.Günümüzde her bir Müslümanın O'nun getirmiş olduğu rahmet yüklü mesajlarına bu gün her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Birey olarak toplumda aramızda hak, hakikati, sevgiyi, adaleti ve güzel ahlakı yaymamız gerekiyor. Bunun için de elbette ki Peygamber Efendimiz(S.A.V)'in rehberliğine ihtiyacımız vardır. O'nu anmak O'nu anlamak ve O'nu yaşamak bizim üzerimize düşen en büyük vazifedir. Cenab-ı Allah Kuran'da "Eğer Allah'ı seviyorsanız Peygambere tabi olun ki Allah'da sizi sevsin" diye Allah'ın bizi sevmesin yolu peygamber efendimize tabi olmaktan geçiyor. Yârin akşam başta Denizci Mehmet camimiz olmak üzere ilçemizdeki tüm camilerimizde peygamber efendimizin dünyaya teşrifleri münasebetiyle kandil programı gerçekleştirilecektir. 14 asır önce Peygamber Efendimizin doğumu nasıl ki insanlığı nurlandırdı ve onurlandırdıysa O'nun mevlidi bizleri de nurlandırsın,onurlandırsın inşallah. Başta Bozyazı'daki hemşerilerimizin olmak üzere bütün milletimizin, ülkemizin, âlem'i İslam'ın Mevlid Kandilini kutlar insanlığın kurtuluşu için vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim. Her türlü salatü selam tahhiyatü ikram O'na O'nun aline O'nun ezvacına O'nun ashabının üzerine olsun." dedi.







 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr