HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Bozyazı 3 Aylara muhabbetli girdi

3 Aylar münasebeti ile Bozyazı İlçe Müftülüğünce program düzenlendi.
26.02.2020 00:00
Bozyazı 3 Aylara muhabbetli girdi
Bozyazı 3 Aylara muhabbetli girdi
Bozyazı Müftülüğü tarafından düzenlenen "İbadetler Dualar Zikirlerle Mübarek Gün ve Geceler" adlı program Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.
Bozyazı 3 Aylara muhabbetli girdi

Bozyazı Müftüsü Sebahattin Turan'ın açılış konuşması ile devam eden program, Tekeli 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin gösterisi ile devam etti. Denizciler Kur'an Kursu öğrencisinin şiir dinletisinin ardından Tekeli Mehmet Akif Ersoy Kur'an Kursu ilahi korosu performansını sergiledi.
Bozyazı 3 Aylara muhabbetli girdi

Program Anamur İlçe Müftüsü Zeynal Abidin ÇINAR'ın "Manevi Kazanç Muhasebe İklimi Üç Aylara Girerken" konulu konferansı ile devam etti. ÇINAR konuşmasında; üç ayların fazileti, bu zaman içindeki mübarek kandil geceleri hakkında bilgi verdi. Bu mübarek gecelerin tevbe edip salih amel işlemede dikkatli davranmamız gerektiğini vurguladı. Ölüm gerçeği ile yaşadığımız bu dünya hayatında böyle zamanları fırsat bilip silkelenmeliyiz, sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Bozyazı 3 Aylara muhabbetli girdi

Program plaket takdiminin ardından, Bozyazı ilçe Müftüsü Sebahattin Turan'ın yaptığı dua ile son buldu.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr