HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Diyanet hutbede yine Atatürkü anmadı

İlçemizde ve bütün ülkemizde bugün verilen hutbede Diyanet İşleri Başkanlığı Atatürk yine anmadı.
19.05.2023 14:49
Diyanet hutbede yine Atatürkü anmadı
Diyanet hutbede yine Atatürkü anmadı
İlçemizde ve bütün ülkemizde bugün verilen hutbede Diyanet İşleri Başkanlığı Atatürk yine anmadı.

Topraklarımızı vatan yapan, dinimizin doya doya yaşanması için mücadele veren, Diyanet İşleri Başkanlığını kuran ve vatanımız için canını feda eden Atatürk'ü diyanet hutbelerde yine anmadı.

Atatürk'ün aidiyet duygularını her daim taze tutması, vatan, bayrak, din aşklarının hiç unutmaması için gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gününde diyanet ne vaazlarında, ne de hutbelerinde Atatürk'ü anmadı.

Bozyazı Müftülüğü Sosyal medyasından yaptığı paylaşımda,"Diyanet İşleri Başkanlığımızın Gençlik haftası münasebetiyle, Bu gün bütün camilerde mihrap ve minberde gençler var" diyerek "Günün anlam ve önemine binaen bugün Bozyazı'daki bazı camilerde Kur'ân Kurslarımızda Hâfızlık yapan genç talebe kardeşlerimizden kimisi müezzinlik yapıp ezan okudu, kimisi de Cuma hutbesini irad edip namazı kıldırdılar."dedi.




 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--


logo

   E-posta: bilgi(@)bozyazihaber.com
Tüm hakları Bozyazı'nın ilk haber sitesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr